Aktuellt

Vi söker en Leg Psykolog

Är du Psykolog och vill arbeta med insatser för människan i arbetslivet?

Prohelia erbjuder företagshälsa till företag/organisationer inom medicinska och arbetsmiljörelaterade områden.
Våra kunder finns i Uppsala med omnejd och är mestadels små och medelstora företag.
Arbetet utför vi både på vår mottagning och ute hos våra kunder.

Nu behöver vi bli fler…..
Det går bra för oss och vi har roligt tillsammans. Nu behöver vi bli fler. Här på ProHelia är det medarbetarna som gör det. Duktiga och engagerade medarbetare har skapat vårt varumärke. Idag uppfattas vi som positiva, engagerade och kompetenta i allt vi gör. Vi har olika erfarenheter och olika kompetenser med oss och tillsammans är vi oslagbara. Tillsammans skapar vi ett hälsosamt arbetsliv där alla har en viktig plats. Vi har de mest omtänksamma företagen som våra kunder. De företag som bryr sig om hur deras medarbetare mår och hur deras företag går, för det hänger nämligen ihop. Genom våra samarbeten bidrar vi till ett bättre arbetsliv i samhället där människor trivs och mår bra. Det är en win-win för alla.

Vi söker en Leg Psykolog…
Som Leg Psykolog hos oss arbetar du med våra kundföretag på individ, grupp och ledningsnivå. De uppdrag som vi arbetar med är stödsamtal, krishantering, grupputveckling, konflikthantering, handledning, chefsstöd, utredningar och utbildningar inom det psykosociala området. På individnivå handlar det om exempelvis: sömnstörningar, kronisk smärta, huvudvärk, stress, depression, ångest och missbruksproblem

Hos oss arbetar 3 inom ledning//försäljning/ och ekonomi/admin,  två Företagssköterskor, fyra Sjuksköterskor, två Företagsläkare/läkare, en beteendevetare och en Leg Psykoterapeut, en Sjukgymnast/ergonom och en Naprapat.

Kvalifikationer: 
Du är Legitimerad Psykolog och har minst 5 års erfarenhet i yrket. Du är intresserad av ”Människan i arbetslivet” och vill arbeta med individuella samtal och med insatser riktade till grupp/organisation. Du uppskattar att arbeta på en hög servicenivå och har kundnyttan i centrum. Du är van vid självständigt/eget planerat arbete och samarbetar gärna med andra yrkeskategorier. Du är som person positiv, omtänksam och lösningsorienterad.

Prohelia företagshälsa värnar människors hälsa och en god arbetsmiljö. Vi förutsätter därför att du delar dessa värderingar och själv lever i enlighet med detta. Vi ser det som självklart att du är med på gemensamma aktiviteter/trevligheter som arrangeras. God gruppanda och att trivas ihop är avgörande för att kunna göra ett bra arbete.

Tjänsten: Anställning inledningsvis på 50%, med en provanställning på 6 månader.

Tillträde: enl överenskommelse.

Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, till info@prohelia.se vi tar hand om ansökningar löpande. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Vd Sara Jansson på telefon 072-402 09 10.